Hepatic Plus, 1 L | Suplement për funksionimin optimal të mëlçisë dhe veshkave të kalit

50146c
Ndihmon në mbështetjen e funksionit të shëndetshëm të mëlçisë.

4 500,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 weeks
balanced_nutrition
Nutricion i balancuar - Kontribuon në minimizimin e problemeve të mbingarkesës hepatike

Suplement i lëngshëm i bërë me përbërës me origjinë bimore

Ndryshe nga shumë produkte të tjera (që përmbajnë sorbitol, kolinë, metioninë dhe betainë), Hepatic Plus është me përbërës me origjinë bimore, por kjo nuk rezulton në mungesë efektiviteti, përkundrazi. Nga ana tjetër, shumica e produkteve të ngjashme kanë vetëm një veprim të mëlçisë, Hepatic Plus merr në konsideratë edhe veshkat të cilat janë gjithashtu në kontakt të përhershëm me toksinat.

Mëlçia është organi i vetëm që mund të rigjenerohet. Bimët e përzgjedhura veprojnë në simbiozë për të stimuluar rinovimin e qelizave të mëlçisë. Produkti ynë respekton proceset fiziologjike të trupit duke shmangur reagimet e dhunshme të shkaktuara nga molekulat sintetike.

Nutricion i balancuar

Bimë të zgjedhura për mbështetjen e mëlçisë

MILK THISTLE, BLACK RADISH & ARTICHOKE- sorbitoli i përdorur në shumicën e produkteve do të rrisë shpejtësinë e kalimit të ushqmit në zorrë. Tranziti i përshpejtuar mund të shkaktojë diarre. Në vend të kësaj, Hepatic Plus përmban bimë si gjembaku i qumështit, rrepka e zezë dhe angjinarja. Këto bimë kanë një efekt në vëllimin e biliareve të sekretuar nga mëlçia - ato stimulojnë mëlçinë të prodhojë më shumë biliare, duke gjeneruar kështu një veprim pastrimi më intensiv dhe të thelluar të mëlçisë.

MILK THISTLE & HOPS - metionina dhe kolina kanë veprim kundër yndyrës (parandalojnë grumbullimin e yndyrës në mëlçi); Dihet se MILK THISTLE & HOPS e kanë këtë veprim.

GOLDENROD & ASPARAGUS ROOT- per te mbeshtetur edhe veshkat, Hepatic Plus permban goldenrod dhe asparagus root per shkak te vetive te tyre diuretike (stimulon prodhimin e urines) dhe pastruesit renal.

Përdorimi dhe udhëzimet e rekomanduara

Kuaj, poni dhe pela të mëdha: 50 ml/ditë.

Poni, mëzi dhe gomerët: 25 ml/ditë.

Jepni produktin për 5 ditë. Jepni direkt në gojën e kafshës ose në ushqimin. Përsëriteni përdorimin 3 deri në 4 herë në vit, veçanërisht pas shkumëzimit, pas ndryshimit të ushqimit ose kur ushqimi është shumë i pasur, pas trajtimeve veterinare, sëmundjeve dhe heqjes së krimbave. I përshtatshëm për përdorim gjatë shtatzanisë, laktacionit dhe për kafshët e reja. Vetëm për përdorim nga kafshët!

Njoftim: Ky produkt bazohet në bimë. Kafshë të ndryshme mund të reagojnë ndryshe ndaj substancave natyrore në këto bimë. Pretendimet e listuara në këtë përshkrim produkti bazohen në informacionin e përgjithshëm rreth bimëve të përmendura. Ky produkt nuk duhet të klasifikohet si ilaç. Nëse keni pyetje të tjera në lidhje me shëndetin e kalit tuaj, ju rekomandojmë të kontaktoni veterinerin tuaj.

Informacione për ushqyerjen

hops (Humulus lupulus), angjinarja (Cynara scolymus), shkopi i artë (Solidago), rrënja e shpargut (Asparagus officinalis), gjembaku i qumështit (Silybum marianum), rrepka e zezë (Raphanus sativus var. sativus).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

6 800,00 Lekë

6 100,00 Lekë

Artiflex, 1 L | Mbështetje me vlera ushqyese për shëndetin e kyçeve me kondroitinë dhe glukozaminë

Ndihmon në ruajtjen e lëvizshmërisë së kalit dhe nyjet e tij fleksibël

9 900,00 Lekë

1 600,00 Lekë

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal