Ankesat dhe Rimbursimet


Informacion mbi ushtrimin e së drejtës për t'u tërhequr nga kontrata.


Në përputhje me rregulloret aktuale ligjore, ju keni të drejtë të tërhiqeni nga kjo kontratë brenda 14 ditëve pa dhënë asnjë arsye.

Periudha e tërheqjes do të përfundojë pas 14 ditësh nga dita në të cilën ju fitoni, ose një palë e tretë përveç transportuesit dhe e treguar nga ju, fiton posedimin fizik të mallrave.

Për të ushtruar të drejtën për t'u tërhequr nga kontrata, duhet të na informoni (Husse Shqipëri, Rruga Fadil Rada, Tiranë, Shqipëri) për vendimin tuaj për t'u tërhequr nga kjo kontratë me një deklaratë të qartë (për shembull, një letër dërguar me postë, faks ose e-mail) .

Ju mund të përdorni modelin e formularit të tërheqjes, por nuk është i detyrueshëm.

Për të përmbushur afatin për t'u tërhequr nga kontrata, mjafton që ju të dërgoni informacion në lidhje me ushtrimin e të drejtës suaj për t'u tërhequr nga kontrata përpara afatit për t'u tërhequr nga kontrata.

Në rast të tërheqjes nga kjo kontratë, ne do të rimbursojmë të gjitha pagesat e marra nga ju, duke përfshirë kostot e dorëzimit të mallrave (me përjashtim të kostove shtesë që rezultojnë nga mënyra e dorëzimit të zgjedhur nga ju, përveç metodës më të lirë standarde të dorëzimit të ofruar nga ne) , menjëherë, dhe në çdo rast jo më vonë se 14 ditë nga data në të cilën jemi informuar për vendimin tuaj për të ushtruar të drejtën për t'u tërhequr nga kjo kontratë. Ne do ta rimbursojmë pagesën duke përdorur të njëjtat mënyra pagese që keni përdorur në transaksionin origjinal, përveç nëse keni rënë dakord shprehimisht ndryshe - në çdo rast, nuk do të keni asnjë tarifë në lidhje me këtë rimbursim.

Ne mund të mbajmë rimbursimin derisa të marrim artikullin ose derisa të na sigurohet prova e kthimit të tij, cilado që të ndodhë e para.

Ju lutemi, na dërgoni menjëherë ose na dorëzoni artikullin, dhe në çdo rast jo më vonë se 14 ditë nga dita në të cilën na keni njoftuar për tërheqjen tuaj nga kjo kontratë. Afati respektohet nëse i ktheni mallrat përpara se të skadojë periudha prej 14 ditësh.

Ju do të duhet të përballoni koston direkte të kthimit të mallrave.

Ju jeni përgjegjës vetëm për zvogëlimin e vlerës së gjërave që rezulton nga përdorimi i tij në një mënyrë të ndryshme nga ajo që ishte e nevojshme për të përcaktuar natyrën, karakteristikat dhe funksionimin e gjërave.

Kafshë shtëpiake të lumtura Husse!

 

Gio

Gio është një qenush 1 vjec e 5 muajsh, duke qënë se le të themi është pak nazeli ushqyerja e tij ka qenë disi e vështirë. Para disa muajsh Gio provoi ushqimet Husse dhe që në momentet e para u vu re dëshira e tij e rritur për  të konsumuar vaktet në mënyrë të rregullt. Momentalisht Husse ofron ushqimin tone të preferuar dhe nuk kemi ndërmend ta ndërrojmë me asnjë ushqim tjetër.

Lola

Lola është 4 1/2 vjeç tani dhe ne jemi shumë të lumtur që kemi zbuluar Husse kur ajo ishte vetem një qenush i ri. Pasi provoi disa marka të tjera premium, ajo kishte vuajtur nga shqetësime në stomak, por sapo u zhvendos në Husse, të gjitha simptomat u zhdukën.

Ne jemi vlerësuar nga

Bashkohuni me ekipin tonë!

Punoni sa të doni, fitoni të ardhurat që dëshironi, veproni në zonën tuaj lokale.

Punoni me ne

Husse - ushqim suedez për qenushë dhe mace

Husse është një prodhues suedez i ushqimit për qen, mace dhe kuaj me mbi 30 vjet përvojë në treg. Qëllimi kryesor i Husse është të promovojë një mënyrë jetese të shëndetshme për qenushët dhe macet. Të gjitha ushqimet dhe suplementet Husse janë bërë vetëm nga përbërës të cilësisë më të lartë, të zgjedhur me kujdes. Të gjitha produktet prodhohen sipas recetave tradicionale skandinave, dhe linjat e prodhimit janë nën kontroll të vazhdueshëm veterinar. Përveç cilësisë së produkteve Husse, kjo nënkupton edhe cilësinë e shërbimit. Shpërndarësit Husse janë të trajnuar plotësisht në ushqimin apo llojet dhe do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë të zgjidhni dietën e duhur për qenin ose macen tuaj. Produktet Husse nuk janë të disponueshme në një rrjet tradicional shitjesh - ne i dorëzojmë ato direkt nga fabrika tek klienti, në mënyrë që të ofrojmë produkte të cilësisë më të lartë me çmime konkuruese. Ushqimi Husse mund të porositet gjithmonë me dërgesë deri në adresën tuaj.

Gjithçka që ju nevojitet për qenushin apo macen tuaj në një vend

Në ofertën e Husse do të gjeni gjithçka që mund t'i duhet qenushit apo maces tuaj. Ushqimi ynë i thatë për qentë dhe macet është një bazë e shkëlqyer e dietës së tyre - ushqimi i thatë është dietë e balancuar siç duhet, e përshtatur për nevojat e qenve dhe maceve të madhësive të ndryshme dhe në faza të ndryshme të jetës, p.sh. këlysh dhe kotele, qen dhe mace të rritur dhe të moshuar. Keni një qen apo mace me nevoja të veçanta ushqimore? Ne Kujdesemi për nevojat e veçanta si ; sistem tretës të ndjeshëm, alergji ushqimore, pas sterilizimit ose kastrimit, si dhe qenushë apo mace që kanë prirje për të shtuar në peshë. Po kërkoni lodra për qen dhe mace? Lodrat Husse janë bërë nga materiale cilësore, ato janë të qëndrueshme dhe do t'i ofrojnë katrputroshit tuaj orë të tëra argëtimi. Ju mund të diversifikoni dietën e shëndetshme dhe natyrale të qenit ose maces tuaj me ushqime të shijshme. Trajtimet për qentë dhe macet janë një shtesë e shijshme në dietën e tyre dhe një shpërblim i madh gjatë stërvitjes dhe pas stërvitjes. Keni nevojë për produkte kujdesi për katërputroshin tuaj? Merrni shampo, kozmetikë për kujdes, vajra dhe locione me të cilat do të kujdeseni për pamjen e bukur dhe të shëndetshme të qenit apo maces tuaj.