Këshillë

Aptit Kyckling, 70 g | Ushqim me pulë për macet

15044c
Complementary feed for cats, tender chicken flakes in delicious gravy. Limited ingredients recipe without any artificial colourants, preservatives or flavourings.

300,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
water_intake
Marrja e ujit - With high moisture content helps keep cats hydrated.
grain_free
Pa drithëra - Ideal for sensitive tummies, no added grains in the recipe.

Savoury meal topper or treat

Healthy, complementary wet food in pouch made with limited ingredients and a flavorful, flaky texture to please the pickiest of eaters. Recipe crafted with protein-rich chicken to support healthy muscle maintenance. Grain free* recipe suitable for cats who have an intolerance or sensitivity to grains. Its high moisture content supports adequate hydration for an overall well-being of your cat.

Use as a delicious kibble topper to improve the palatability or simply to add some texture and variety to mealtime. Additionally, it can be served as an appetizer or a tasty treat between meals.

*Manufactured on a site that handles grains.

Marrja e ujit
Pa fara

Serving & storage

Serve at room temperature. For daily ration see feeding table on packaging.

Refrigerate unused amount, opened pouch should be used within 24 hours.

Always have fresh drinking water available.

Feeding recommendations

Aptit should never be used as a substitute for complete meals.

Feed in moderation as part of a balanced diet.

Serve Aptit as a meal topper over complete food or as a tasty treat served on its own.

Metabolizable energy (ME): 60 kcal/100 g.

Informacione për ushqyerjen

chicken breast 50%, water, modified tapioca starch.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Kattströ White, 15 L | Rërë maceje përthithëse

Kapaciteti afatgjatë i kontrollit të aromave

3 800,00 Lekë

Knut, 1 pce | Objekt gërvishtës për ta mbajtur macen tuaj aktive

Produkt ekologjik i bërë nga kartoni i riciklueshëm

6 100,00 Lekë

Öron, 125 ml | Pastrues i butë veshi me uthull, musht

Mirëmbajtja e higjienës së veshëve për kafshët shtëpiake

2 000,00 Lekë

Balanced diet and high quality ingredients

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal