Scoop, 1 pc | Lopatë plastike për pastrimin e rërës

50244c
Lugë plastike për heqjen e mbeturinave të maceve, përdoret si me mbeturinat e maceve në material argjilë ashtu edhe me pelet druri.

400,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi

Lugë për mbledhjen e mbeturinave

Përdoret për heqjen dhe asgjësimin e mbetjeve të ngurta nga mbeturinat e maceve. E bërë prej plastike të qëndrueshme dhe që nuk paloset.

Lani lugën me ujë çdo herë pas përdorimit.

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal