Rulle, 3 m | Rrip me sistem të tërheqshëm dhe ndalues me një buton

50311c
Rrip që tërhiqet, i përshtatshëm në shëtitje të këndshme me qenin tuaj.

2 900,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
2_sizes
2 madhësi - 3m & 5m

Rrip i tërheqshëm për qentë

Shijoni shëtitjet me qenin tuaj me litarin tonë me tërheqje pasi ai do t'i japë qenit tuaj më shumë liri lëvizjeje. Mund ta shkurtoni ose zgjasni lehtësisht litarin gjatë ecjes duke shtypur butonin me gishtin e madh.

Ne ju rekomandojmë që ta mbani butonin të kyçur në një distancë të shkurtër në zonat e ngarkuara. Gjithashtu, kini kujdes që të mos e lëshoni dorezën në pozicionin e shkyçur për të shmangur aksidentet.

Udhëzime për përdorim

Mbërtheni grepin në lakun metalik të qafores.

Lirë - Litari do të shtrihet ose tkurret ngadalë kur qeni juaj lëviz dhe do të gëzojë më shumë liri.

Mbyllur - Shtypni butonin e ndalimit përpara për ta bërë atë të kyçur kur qeni juaj duhet të jetë nën kontroll.

Kthim në pozicionin "lirë" - Shtypni dhe tërhiqni pjesën e poshtme prapa. Në një pozicion të hapur, zinxhiri do të rrotullohet automatikisht brenda dhe jashtë pas lëvizjes së qenit.

Madhësitë e disponueshme

Gjatësia e brezit 3 m

- dimensionet e bazës 14 x 8 cm

- me tension maksimal 36 kg (80 lbs)

Gjatësia e litarit 5 m

- dimensionet e bazës 19 x 11 cm

- me tension maksimal 54 kg (120 lbs)

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal