Respiration Plus, 1 L | Suplement për qetësimin dhe lehtësimin afatgjatë të frymëmarrjes

50147c
Ushqim plotësues i lëngshëm për kuajt dhe poni për higjienë të mirë të frymëmarrjes. I ofron shokut tuaj besnik lehtësim efektiv, qetësues dhe afatgjatë.

4 800,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
balanced_nutrition
Nutricion i balancuar - Për higjienë të mirë të frymëmarrjes

Higjiena e mushkërive të kalit

Përbërësit natyralë të produktit janë shumë efektivë kundër kollës bakteriale dhe alergjike te kuajt. Respiration Plus ofron lehtësim efektiv, qetësues dhe afatgjatë. Rekomandohet veçanërisht gjatë periudhave të lagështa të vitit dhe në dimër, gjithashtu në rast të foragjereve me pluhur ose peletave.

Nutricion i balancuar

Një produkt i bazuar në përbërës natyralë

EUKALIPT

I njohur për vetitë e tij antiseptike dhe antibakteriale në rrugët e sipërme (sinuset) dhe të poshtme (mushkërive) të frymëmarrjes, eukalipt qetëson kollën, nxit nxjerrjen e mukusit nga bronket dhe sinuset. Gjithashtu redukton reaksionet alergjike respiratore.

MENTE

Efekt freskues, ekspektorant: nxit nxjerrjen e mukusit. Efekti antiseptik i mentes në traktin e sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, redukton gjithashtu reaksionet alergjike.

ROZMARINË

Një antiseptik i mushkërive me veti antitusive, veçanërisht për kollën e thatë të shkaktuar nga alergjitë, stimulues për organizmin.

PISHA

Lufton në mënyrë efektive kundër një numri të madh infeksionesh (bronkit, trakeit, sinusit, etj.), të njohura për efektet e tij antiseptike dhe antibakteriale.

Këshilla për përdorimin

Kuajt, : 50 ml në ditë.

Poni dhe mëza: 25 ml në ditë.

Jepet për 3 ditë. Produkt i përdorshëm gjatë shtatzanisë, laktacionit dhe për kuajt shumë të rinj. Rezervuar për ushqim të kafshëve!

NDALO DOZIMIN 3 DITË PARA AKTIVITETIT, PRODUKT DOPING, PRODUKT QË PËRMBAN EUKALIPTOL.

Njoftim: Ky produkt është bimor. Disa kafshë mund të reagojnë ndryshe ndaj substancave natyrore në barishte. Pretendimet në këtë fletë produkti bazohen në informacione të përgjithshme rreth bimëve. Ky produkt nuk duhet të konsiderohet si një ilaç. Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme në lidhje me shëndetin e kafshës suaj, ju rekomandojmë të kontaktoni veterinerin tuaj.

Informacione për ushqyerjen

Substancat aromatike: vaj esencial eukalipt, vaj esencial rozmarine, vaj esencial pishe, vaj esencial nenexhik, vaj esencial trumze.

vaj rapese nga bujqësia organike, vaj luledielli nga bujqësia organike.

Përbërës të ekuilibruar dhe me cilësi të lartë

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal