Pro, 15 kg | Recetë për qenushë me aktivitet normal

471645c
Complete food for adult dogs with normal or low activity levels.

8 200,00 Lekë

(546,67 Lekë* / 1 Kilogram)
Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
balanced_nutrition
Nutricion i balancuar - Contains all necessary nutrients, minerals and vitamins.

Developed for adult dogs with normal energy needs

Pro is complete food for dogs that contains all necessary nutrients, vitamins and minerals.

Nutricion i balancuar

Formula e bazuar në:

Mish derri
Pro is perfect for:
Product detail icon Qen i rritur
Product detail icon Të gjitha madhësitë e rracave
Product detail icon Aktivitet normal
Informacione për ushqyerjen

Nutritional additives: vitamin A 17000 IU/kg, vitamin D3 1500 IU/kg, vitamin E 120 mg/kg, 3b103 (Iron) 161 mg/kg, 3b202 (Iodine) 2.5 mg/kg, 3b405 (Copper) 6 mg/kg, 3b502 (Manganese) 50 mg/kg, 3b605 (Zinc) 86 mg/kg, 3b607 (Zinc) 10 mg/kg, 3b801 (Selenium) 0.16 mg/kg; Antioxidants.

cereals, meat and animal derivatives, derivatives of vegetable origin, oils and fats, minerals.

Benefits of feeding Pro everyday!

Nutricion i balancuar
1 / 3
Nutricion i balancuar

Contains all necessary nutrients, vitamins and minerals.

Kalcium
2 / 3
Kalcium

Contains calcium to support healthy bones and teeth.

Stimul flora
3 / 3
Stimul flora

With vegetable fibres to stimulate intestinal movement. Also, they improve the texture of stool.

Balanced and high quality ingredients

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal