Kex L, 400 g | Biskota në formë kocke për qen

14020c
Bite-sized, bone-shaped treats enriched with vitamins.

750,00 Lekë

(187,50 Lekë* / 100 Gram)
Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
dental_care
Kujdesi dental - Chewing supports optimal dental health
immune_system
Sistemi imunitar - With added vitamins and antioxidants

Crunchy biscuit treats

These bone-shaped treats with its crunchy texture will help to remove plaque and tartar build-up as your dog chews.

Enriched with vitamins A, D and E, important antioxidants that support the dog's immune system.

Shëndeti dentar
Sistemi mbrojtës

Recommendations and feeding advice

Small breeds: up to 3 biscuits/day.

Medium breeds: up to 6 biscuits/day.

Large breeds: up to 9 biscuits/day.

Snacks and chews are not substitute for walks and playing with your dog, they should be used only as additional stimulation for your dog given as part of training, as a reward for good behaviour, or just as a tasty treat between meals.

Give as a treat between meals. Always supervise your dog when giving any chew or treat. When feeding treats, reduce your dog’s main meal to keep them in a lean, active condition.

Do not overfeed your dog with snacks and chews. Excessive use of snacks and chews may cause gastric upset and potentially lead to obesity in dogs and other health problems.

Keep fresh water available at all times.

Storage advice

Prior to opening, the product should be stored in dry, cool conditions.

After opening, seal the packaging after each use and store in an airtight container in dry, cool conditions.

Keep away from direct sunlight.

Informacione për ushqyerjen

Nutritional additives: vitamin A 5000 IU/kg, vitamin D3 500 IU/kg, vitamin E 50 mg/kg. Preservatives.

cereals, glucose syrup, oils and fats, derivatives of vegetable origin, minerals, fruit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Frisbee, 1 pce | Lodër për qen, me formë disku

E shkëlqyeshme për të luajtur me qenin tuaj

700,00 Lekë

Balanced and high quality ingredients

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal