Kattströ Red, 10 kg | Rërë për mace, bentonit gri

30046c
Grumbullim i mbeturinave të maceve, prodhuar nga bentoniti gri natyral me një kapacitet të lartë absorbues si dhe kontroll të fortë dhe afatgjatë të aromave.

2 900,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
super_clumping
Super grumbullim - Përthith lëngjet shpejt dhe formon copëza të forta
dust_free
Pa pluhur - Për ambient të pastër dhe të shëndetshëm

Kontroll natyral dhe afatgjatë i aromave

Rërat tona të maceve Kattstro Red prodhohen nga bentoniti natyral i natriumit, një mineral i shndërruar në rërë maceje të cilësisë së lartë duke përdorur teknologji miqësore me mjedisin. Produkt i përpunuar përmes trajtimit termik, gjë që e bën shumë higjienik.

Pa aroma të shtuara, mbështetet vetëm në përthithshmërinë natyrale të bentonitit për të kontrolluar aromat e pakëndshme. Nuk ngjitet në putrat e maces falë plasticitetit të lartë dhe montmorillonitit.

99,5% pa pluhur.

Super grumbullim
Pa pluhura

Produkt shumë ekonomik

Përdorimi ekonomik për shkak të kapacitetit shumë të lartë absorbues (350 - 380%), mban ambjentin më të pastër dhe më të freskët për më gjatë.

Grumbullohet shpejt në grumbuj me formë të mirë dhe të fortë, të lehtë për t'u hequr. Lehtëson pastrimin dhe mirëmbajtjen e përditshme, por gjithashtu redukton konsumin e rërës.

Granulat me madhësi kompakte (0,5 mm - 2,5 mm) për performancë më të mirë të grumbullimit me humbje minimale të produktit.

Si të përdoret?

Hapi 1

Mbushni enën me Kattstro Red deri në një lartësi prej 7 cm. Pas mbushjes, lërini rërës një nivelim përfundimtar.

Hapi 2

Hiqni grumbujt dhe mbetjet e tjera të ngurta (të tilla si feçet) çdo ditë duke përdorur një lugë të posacme. Hidhini mbetjet bashkë me mbeturinat shtëpiake*, mos i hidhni në tualet.

*Kontrolloni me autoritetet lokale nëse zbatohen kërkesa ose metoda të ndryshme asgjësimi.

Hapi 3

Rimbushni me rërë sipas nevojës për të ruajtur nivelin e duhur.

Hapi 4

Ndryshoni plotësisht rërën kur është e nevojshme, duke larë dhe tharë tabakanë tërësisht. Mirëmbajtja e rregullt ndihmon në largimin e aromave të këqija dhe zvogëlimin e grumbullimit të baktereve.

Formulë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal