Himalaya Salt, 1 pce | 100% gurë kripe Himalaje

50188c
Guri 100% natyral me kripë, i nxjerrë nga malet e Himalajës.

1 350,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
balanced_nutrition
Nutricion i balancuar - Ofron të gjitha mineralet e rëndësishme

Forma më e pastër e kripës në dispozicion

Produkti i siguron kalit tuaj minerale dhe elementë të rëndësishëm.

Kripa ka përmbajtje të lartë mineralesh, gjë që i jep produktit edhe ngjyrën rozë-trëndafili. Të gjitha mineralet në produkt janë natyrshëm të pranishëm në kripën e Himalajës dhe kjo e bën atë të ndryshëm nga produktet e kripës artificiale, ku mineralet shtohen gjatë procesit të prodhimit.

Nutricion i balancuar

I përshtatshëm edhe gjatë kullotjes së kuajve

Produkti është shumë i fortë dhe e bën pothuajse të pamundur që kuajt dhe/ose ponit të kafshojnë copa nga guri i kripës.

Produkti është gjithashtu shumë rezistent ndaj ujit dhe për këtë arsye mund të lihet jashtë për shembull, aty ku kali kullot.

Këshilla për përdorimin dhe ruajtjen

Varni kripën në një kuti në një lartësi që është e lehtë për të arritur kali ose poni. Kafsha duhet të ketë gjithmonë në dispozicion një gur mineral.

Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë.

Informacione për ushqyerjen

100% kripë Himalaje

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal