Hepatic Tablets, 30 tablets | Përzierje sinergjike e përbërësve për mbështetjen e mëlçisë

50184c
Ndihmon në mbështetjen e funksionit të shëndetshëm të mëlçisë.

3 000,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
balanced_nutrition
Nutricion i balancuar - Ndihmon në mbështetjen e funksionit të mëlçisë

Suplement ushqimor që mbështet shëndetin e mëlçisë

Mëlçia është një nga organet më të mëdha në trup dhe është përgjegjëse për disa procese jetësore. Gjatë gjithë jetës së një kafshe, mëlçia mund të ndikohet nga disa faktorë (toksina, medikamente, infeksione, stres). Gjithashtu, mosha e vjetër, gjenetika dhe dieta mund të shkaktojnë rritje të konsumit të mëlçisë dhe të dëmtojnë aftësinë e saj për të performuar.

Tabletat hepatike janë bërë nga kombinimi i bimëve me sorbitol, metioninë dhe kolinë. Mëlçia është organi i vetëm që mund të rigjenerohet. Bimët veprojnë në simbiozë dhe stimulojnë rinovimin e qelizave për rindërtim.

Nutricion i balancuar

Përbërës të zgjedhur për mbështetjen e mëlçisë

MILK THISTLE - një burim natyral i silymarinës, një antioksidant i fuqishëm i njohur për vetitë e tij hepatoprotektive.

ARTICHOKE AND BLACK RADISH - stimulojnë mëlçinë të prodhojë më shumë biliare, duke gjeneruar kështu një veprim pastrues më intensiv dhe të thelluar të mëlçisë.

GOLDENROD AND ASPARAGUS ROOT - shtuar për shkak të vetive të tyre diuretike (stimulon prodhimin e urinës) dhe pastrues të veshkave.

SORBITOL - përdoret për të aktivizuar fshikëzën e tëmthit dhe për të rritur shpejtësinë e kalimit të zorrëve.

CHOLINE - një vitaminë që luan një rol thelbësor në metabolizmin e yndyrës në mëlçi dhe ndihmon në parandalimin e akumulimit jonormal të yndyrës në mëlçi.

METHIONINE - një aminoacid që ndihmon gjithashtu në heqjen dhe detoksifikimin e yndyrës së tepërt nga mëlçia e kafshës shtëpiake.

Përdorimi dhe udhëzimet e rekomanduara

Qentë: 1 tabletë/10 kg peshë trupore/ditë.

Macet: ½ tabletë/ditë.

Jepni produktin për një periudhë prej 5-7 ditësh. Përsëriteni përdorimin 4-6 herë/vit, veçanërisht pas lindjes dhe ndryshimit të ushqimit. Rekomandohet kryerja e drenazhit hepatik dhe renal pas çdo deworming, trajtim të rëndësishëm veterinar, etj. I përshtatshëm për përdorim gjatë shtatzënisë, laktacionit dhe për kafshë shumë të reja. Vetëm për përdorim nga kafshët!

Njoftim: Ky produkt bazohet në bimë. Kafshë të ndryshme mund të reagojnë ndryshe ndaj substancave natyrore në këto bimë. Pretendimet e listuara në këtë përshkrim produkti bazohen në informacionin e përgjithshëm rreth bimëve të përmendura. Ky produkt nuk duhet të klasifikohet si ilaç. Nëse keni pyetje të tjera në lidhje me shëndetin e kafshës suaj, ju rekomandojmë të kontaktoni veterinerin tuaj.

Informacione për ushqyerjen

Për tabletë: Vitamina: 3a890 klorur koline 60 mg; Aminoacidet: 3c301 DL-metioninë 60 mg.

Për tabletë: hops (Humulus lupulus), angjinarja (Cynara scolymus), shufra ari (Solidago), rrënja e shpargut (Asparagus officinalis), gjembaku i qumështit (Silybum marianum), rrepka e zezë (Raphanus sativus var. sativus), bari i shtratit (Elymus repens) , Kanada fleabane (Erigeron canadensis); sorbitol 60 mg.

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal