Eco Strö, 3 kg | Pelete perthithese 100% natyrale dhe e biodegradueshme

30049c
100% natyrale e bërë nga tallash pishe dhe bredhi nga pyjet e Suedisë.

1 200,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
high_absorbancy
Përthithje e lartë - Peletët Eco Strö mund të thithin lëngje disa herë më shumë se pesha e tyre
biodegradable
Biodegradueshme - Bërë nga tallash me burim të qëndrueshëm

Përthithës i mbeturinave natyrale të maceve

100% Natyral, produkt i certifikuar nga FSC®, i bërë nga tallash pishe dhe bredhi me burim të qëndrueshëm nga pyjet suedeze.

Peletat Eco Strö mund të thithin lëngje disa herë më shumë se pesha e tyre, ato thithin urinën e maces dhe më pas shpërbëhen në tallash. Asnjë aditiv, pa aromë të shtuar, aromat e forta neutralizohen në mënyrë natyrale.

Pluhur i ulët për më pak rrëmujë, kutia e tualetit është e pastër dhe e thatë.

Përthithje e lartë
Biodegradueshme

Mbajtëse letre miqësore me mjedisin

Peleta e maceve Eco Strö vjen në thasë 3 kg të bëra me letër të fortë kraft, të veshura me një shtresë të hollë polietileni në secilën anë për të mbrojtur përmbajtjen nga lagështia.

Paketimi përbëhet nga 70% letër nga lëndë të para të rinovueshme.

Qeset bosh renditen si ambalazh letre dhe mund të riciklohen si lëndë e re e parë apo energji.

Si të përdoret?

Hapi 1

Shtoni afërsisht 2-4 cm Eco Strö në një mbajtese të pastër dhe të thatë. Përdorni një tabaka për mbetjet e maceve me një shtresë për pastrim dhe mirëmbajtje më të lehtë.

Hapi 2

Hiqni çdo ditë mbetjet e ngurta dhe mbetjet e tallashit nga shtresa e poshtme. Shkundni butësisht shtresën e mbajtjes së peletës, në mënyrë që çdo tallash i mbetur të bjerë në mbajtësen e poshtme. Hidhni mbetjet e tallashit, të renditura si mbetje organike ose mbetje të djegshme*.

*Kontrolloni me autoritetet lokale nëse zbatohen kërkesa ose metoda të ndryshme asgjësimi.

Hapi 3

Shtoni Eco Strö të freskët sipas nevojës për të ruajtur sasinë e rekomanduar.

Hapi 4

Ndryshoni plotësisht peletat kur është e nevojshme, duke larë dhe tharë mbajtësen tërësisht. Mirëmbajtja e rregullt ndihmon në largimin e aromave të këqija dhe zvogëlimin e grumbullimit të baktereve.

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal