Double Diner, set | Enë e dyfishtë për një vakt më të rehatshëm

50140c
Tasa të dyfishtë, ngjyrë e kuqe me kornizë të kromuar.

1 200,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
easy_to_clean
Lehtësisht e pastrueshme - E lehtë për tu larë

Tasat për kafshët shtëpiake prej çeliku inoks

Këto enë pak të ngritura, janë prej çeliku inoks dhe e bëjnë vaktin e kafshës suaj më të rehatshëm dhe të këndshëm.

Enët pastrohen lehtësisht me dorë ose në pjatalarëse, vetëm në raftin e sipërm.

Diametri i çdo tasi: 9 cm.

Lehtësisht i pastrueshëm

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal