Dental L, 4 pcs | Treats dentare pa gluten, për qentë

16015c
Gluten free, dental snacks with chicken that help to improve your dog’s oral hygiene.

1 390,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
dental_care
Kujdesi dental - Chewing supports optimal dental health
gluten_free
Pa gluten - Wheat free recipe suitable for sensitive dogs

Daily dental treat

These daily dental treats are perfect for your dog's dental care : their special shape encourages chewing whilst providing great flavour! Chewing of the product contributes to better dental health by mechanical cleaning of the teeth.

Suitable for puppies (2m+) and adult dogs. Also suitable for dogs with sensitive digestive systems as they are gluten free.

Chewing is a natural instinct for all dogs. Giving dogs regularly dental treats to chew on, can help them exercise their natural instincts, provide them with a proper mental stimulation, entertain them and keep their mouths clean and healthy at the same time.

Shëndeti dentar
Pa gluten

Recommendations and feeding advice

Snacks and chews are not substitute for walks and playing with your dog, they should be used only as additional stimulation for your dog given as part of training, as a reward for good behaviour, or just as a tasty treat between meals.

Feed as part of a balanced diet. When feeding treats, reduce your dog’s main meal to keep them in a lean, active condition.

Do not overfeed your dog with snacks and chews. Excessive use of snacks and chews may cause gastric upset and potentially lead to obesity in dogs and other health problems.

Keep fresh water available at all times.

Storage advice

Prior to opening, the product should be stored in dry, cool conditions.

After opening, seal the packaging after each use and store in an airtight container in dry, cool conditions.

Keep away from direct sunlight.

Informacione për ushqyerjen

Preservatives; Colourants.

cereals (min. 26% rice), derivatives of vegetable origin, meat and animal derivatives (min. 4% chicken), algae (min. 1% seaweed Ascophyllum nodosum), propylene glycol.

Balanced diet and high quality ingredients

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal