Boll, S | Top gome që kërcen

51129c
100% Natural rubber ball dog toy, great for throw and chase.

900,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
natural_rubber
Gomë natyrale - Durable products
2_sizes
2 madhësi - Small and Large

Rubber ball dog toy

COME & PLAY Husse toys are made from 100% natural rubber. This bouncing rubber ball is great for exercise and dog training for small to medium breed puppies and adult dogs.

Precaution: As with any other product, please supervise your pet with this toy. Check the product regularly for damage, and replace the toy if it is damaged or missing any pieces to avoid potential injury to your pet.

Gomë natyrale
2 madhësi

Our COME & PLAY toys have a lot of benefits

NATURAL PRODUCTS - Durable toys, made from 100% natural rubber.

SATISFYING DOG'S NATURAL INSTINCT - Chewing toys intended for teething puppies and adult dogs to keep their jaws strong.

CREATIVE PLAY TIME - Our toys encourage interactive play and support a healthy lifestyle.

EASY TO CLEAN - Simply use warm water.

Available sizes

SMALL

6.5 cm diameter

LARGE

9 cm diameter

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Kägel, S | Lodër për kafshë shtëpiake prej gome në formë koni bowling

Dizajni i veçantë lejon hedhjen dhe kërcimin e lehtë

950,00 Lekë

Clicker, 1 pce | Aksesori thelbësor për trajnim

Një mjet që mund ta bëjë trajnimin përforcues më efikas

700,00 Lekë

Balanced and high quality ingredients

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal