Activity Toy, 1 pce | Lodër me shkop me pupla, për mace

50300c
Cat toy with multicoloured feathers.

350,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
play
Loja - Interactive play and exercise for healthy lifestyle

Feather wand toy for cats and kittens

Multicoloured feather wand with a bell. Great toy for cats to indulge their natural hunting instincts while playing together.

Length: 55 cm.

Precaution: As with any other product, please supervise your pet with this toy. Check the product regularly for damage, and replace the toy if it is damaged or missing any pieces to avoid potential injury to your pet.

Loja

Our toys have a lot of benefits

SATISFYING CAT'S NATURAL INSTINCT - Encourages natural hunting behaviour in stalking, batting and pouncing.

INTERACTIVE PLAY TIME - Strengthens the bond between you and your pet.

HEALTHY LIFESTYLE - Our toys provide the mental and physical exercise your pet needs.

Balanced diet and high quality ingredients

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal