Vermi Minus: 1 kg | Ruan higjenën optimale të zorrëve të kalit

50108c
Ushqim plotësues në formë pelete për kuaj dhe poni. Formuluar për të parandaluar çdo infektim që vjen si pasojë e parazitëve, duke ruajtur ekuilibrin e zorrëve të kalit.

4 500,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
balanced_nutrition
Nutricion i balancuar - Për një shëndet të mirë të zorrëve

Vermicelli antiparazitar intestinal

Vermi Minus promovon shëndetin e mirë të zorrëve. Falë përbërësve të tij si boldo, limoni dhe eukalipt, ky produkt i çliron kuajt nga shumë parazitët të vendosur në zorrët e tyre.

Veprimi vermifugues i bimëve (hudhra, mugwort, tansy, arra areca, kungulli, contra, fier) ​​theksohet nga prania e kalciumit (efekt diuretik) dhe magnezit (kullimi hepatik dhe intestinal).

Vermi Minus ka për qëllim kryesisht të ruajë ekuilibrin e zorrëve, të stimulojë mbrojtjen dhe të parandalojë çdo infektim masiv që vjen si pasojë e parazitëve dhe jo t'i eliminojë plotësisht ato, gjë që do të ishte e dëmshme për kafshën. Prandaj, është e mundur të gjenden parazitë në jashtëqitje, pavarësisht aplikimit të rregullt të Vermi Minus gjatë gjithë vitit (3 deri në 4 herë në vit). Megjithatë, disa parazitë janë më kokëfortë dhe një trajtim i dytë është i nevojshëm për efektivitet optimal.

Nutricion i balancuar

Një produkt i bazuar në përbërës natyralë

LIMONI DHE EUKALIPTUS

Aleanca e limonit dhe eukaliptit (antispazmatik, antidiarre, antiseptik, vermifuge, antiparazitar) e bën Vermi Minus një produkt efektiv, jo agresiv për sistemin e zorrëve të kalit.

Eukalipt më pas lejon shërimin e lezioneve të shkaktuara nga parazitët.

BOLDO

Boldo rrit efikasitetin përmes vetive diuretike dhe dekongjestive të mëlçisë. E bën më të sigurt eliminimin e parazitëve që ikin në mëlçi dhe veshka.

Conseils d'utilisation

Kuaj dhe dy poni: 200 g në ditë për 2 ditë.

Poni: 100 g në ditë për 2 ditë.

Mëzat: 75 g në ditë për 2 ditë.

Dyfishoni dozën nëse jepet një herë. Përdorimi i mundshëm gjatë shtatzënisë, laktacionit, për kuajt shumë të rinj dhe kuajt sportivë. Rezervuar për ushqim të kafshëve!

Njoftim: Ky produkt është bimor. Disa kafshë mund të reagojnë ndryshe ndaj substancave natyrore në barishte. Pretendimet në këtë fletë produkti bazohen në informacione të përgjithshme rreth bimëve. Ky produkt nuk duhet të konsiderohet si një ilaç. Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme në lidhje me shëndetin e kafshës suaj, ju rekomandojmë të kontaktoni veterinerin tuaj.

Informacione për ushqyerjen

misër nga bujqësia organike, karbonat kalciumi, melasa nga bujqësia organike, argjila, hudhra, tansy, mugwort, arra areca, kungulli, semen contra, fieri mashkullor, eukalipt, kanellë.

Përbërës të ekuilibruar dhe me cilësi të lartë

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal