Snacks, 900 g | Snacks të presuar me përmbajtje pule

14003c
Rewarding pressed treats with chicken.

940,00 Lekë

(1,04 Lekë* / 1 Gram)
Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
dental_care
Kujdesi dental - Chewing supports optimal dental health
immune_system
Sistemi imunitar - With added vitamins and antioxidants

Tasty non-sticky training snacks

Our pressed Snacks help to reduce tartar and contribute to a good breath. With chicken as only animal protein source. 

They do not smell, are non-sticky and easy to digest for your dog. Perfect to use as a reward during training sessions with your dog.

No added colourants.

Shëndeti dentar
Sistemi mbrojtës

Recommendations and feeding advice

Snacks and chews are not substitute for walks and playing with your dog, they should be used only as additional stimulation for your dog given as part of training, as a reward for good behaviour, or just as a tasty treat between meals.

Feed as part of a balanced diet. When feeding treats, reduce your dog’s main meal to keep them in a lean, active condition.

Do not overfeed your dog with snacks and chews. Excessive use of snacks and chews may cause gastric upset and potentially lead to obesity in dogs and other health problems.

Keep fresh water available at all times.

Storage advice

Keep the box in a dry place, at room temperature and away from direct sunlight.

Don’t forget to close the box after each use. 

Informacione për ushqyerjen

Trace elements/kg: Copper (Cupric(II)sulphate pentahydrate) 5.0 mg, Zinc (zinc sulphate monohydrate) 65.0 mg, Iron (Ferrous sulphate monohydrate) 50.0 mg, Manganese (Manganese(II)oxide) 35.0 mg, Cobalt (Basic cobaltous carbonate monohydrate) 0.5 mg, Iodine (Calcium iodate) 1.5 mg. Vitamins/kg: A (alfa-retinyl acetate) 15000 IU, D3 (cholecalciferol) 1500 IU, E (dl-alpha-tocopherol acetate) 60 IU, C (ascorbyl phosphate) 20 mg.

cereals, meat and meat derivatives from chicken (15%), derivatives of vegetable origin, oils and fats, minerals.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Boll, S | Top gome që kërcen

E shkëlqyeshme për lojëra tërheqëse që zgjasin

900,00 Lekë

Frisbee, 1 pce | Lodër për qen, me formë disku

E shkëlqyeshme për të luajtur me qenin tuaj

700,00 Lekë

Balanced and high quality ingredients

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal