Mini Duk | 100% viskoze, leckë e ngjeshur

50139c
Peceta larëse 100% viskozë, jo të endura, të ngjeshura në një qese që mbyllet përsëri.

750,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi

Lageni & Hapeni

E përkryer për të pastruar veshët ose putrat e qenve dhe maceve. Materiali nuk ka parfume apo aditivë.

Vjen në madhësinë dhe formën e një monedhe dhe kthehet në madhësinë e saj reale kur laget me ujë. Është një produkt argëtues, “që duhet parë”, i përsosur për shfaqje, panaire dhe ekspozita!

Materiali: 100% fije mëndafshi.

Dimensionet dhe rekomandimet

22 x 24 cm; 50 g/m2

Mbajeni jashtë aksesit të fëmijëve dhe kafshëve.

Mos lejoni të gëlltitet nga kafsha juaj.

Ruani në një vend të thatë.

Dietë e ekuilibruar dhe përbërës me cilësi të lartë

Vlerësime

Nuk ka komente ende

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal