Këshillë

Kycklingfilé, 100 g | Shkopinj pule me kondoritinë dhe glukozaminë

14001c
Chicken jerky strips with added glucosamine and chondroitin.

890,00 Lekë

Disponueshëm në
Sasi
disponueshmëria
Në magazinë Në dispozicion, koha e dorëzimit 1-2 days
mobility_plus
Levizshmëria + - Added chondroitine and glucosamine
grain_free
Pa drithëra - No added cereals

High protein, low fat snacks

Tasty oven-roasted chicken jerky strips that support joint health. With added vitamin E, an important antioxidant that supports the dog's immune system.

High-protein and low-fat recipe, perfect to use as an energy-boosting reward during training sessions with your dog.

Lëvizshmëri +
Pa fara

Recommendations and feeding advice

Snacks and chews are not substitute for walks and playing with your dog, they should be used only as additional stimulation for your dog given as part of training, as a reward for good behaviour, or just as a tasty treat between meals.

Feed as part of a balanced diet. When feeding treats, reduce your dog’s main meal to keep them in a lean, active condition.

Do not overfeed your dog with snacks and chews. Excessive use of snacks and chews may cause gastric upset and potentially lead to obesity in dogs and other health problems.

Keep fresh water available at all times.

Storage advice

Prior to opening, the product should be stored in dry, cool conditions away from direct sunlight.

After opening, seal the packaging after each use and store it in the refrigerator.

Once opened, use as soon as possible.

Informacione për ushqyerjen

chicken, vegetable protein, glycerin, sorbitol, starch, salt, glucosamine, chondroitin, vitamin E

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Balanced and high quality ingredients

Vlerësime

5
Nuk ka komente ende
100%
0%
0%
0%
0%

Cilësi e njohur botërore, kujdes lokalCilësi suedeze për kafshët tuaja shtëpiake

1987

Që nga viti 1987 Husse ofron shpërndarje falas në shtëpi të produkteve cilësore për qen dhe mace në të gjithë Evropën.

50+

Produktet Husse janë të disponueshme në mbi 50 vende anembanë globit.

1000+

Mbi 1000 franshizë që këshillojnë dhe ofrojnë produkte në derën tuaj.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Nuk jeni të sigurt se çfarë ju nevojitet?

Gjeni një vakt të përsosur për kafshën tuaj shtëpiake ose merrni një këshillë nga furnizuesi juaj lokal.

Gjeni furnizuesin lokal